Vet haar? Ontdek de oorzaak en oplossing

Vet haar? Ontdek de oorzaak en oplossing

Vet haar is een probleem waar velen soms last van hebben. Sommige personen hebben van nature al vetter haar en bij anderen komt het minder vaak voor. Vet haar is niet per sé schadelijk omdat het haar natuurlijke vetten nodig heeft om gezond en mooi te blijven. Wel kan het vies aanvoelen en slordig en onverzorgd uitzien.

Vet haar kan verschillende oorzaken hebben, maar de voornaamste oorzaak is de hoeveelheid aanraken van het haar met de handen. De viezigheid van de handen komt tijdens het aanraken van het haar op het haar terecht waardoor het sneller vet wordt. Ook zal de hoofdhuid meer talg aanmaken door het vele aanraken.

Shampoo en conditioner tegen vet haar

Voor de behandeling van overmatig talgproductie van de hoofdhuid zijn er verschillende shampoos verkrijgbaar. Zo ook de Solv-X shampoo van Mediceuticals. Deze shampoo, voor een vette hoofdhuid én vet haar, verwijdert talg zonder essentiële vetzuren op de hoofdhuid te verwijderen. Het bestrijdt vet haar en helpt het te voorkomen.

Voor een optimale zuivering van de hoofdhuid wordt de Solv-X shampoo vaak in combinatie gebruikt met de Therapeutic conditioner van Mediceuticals. Deze conditioner verzacht het haar en de hoofdhuid en ontwart op milde wijze. Daarnaast bevordert het een juiste zuurgraad van de hoofdhuid en het haar door de olie- en vetvrije formule.

Ontdek hier dé oplossing om vet haar op een milde en verzachtende manier te verzorgen.

Mediceuticals Solv-X   Mediceuticals Therapeutic Conditioner

Al onze pruiken staan online, bekijk ze