Hoe u de beste concealer kiest en aanbrengt

Hoe u de beste concealer kiest en aanbrengt

Concealers maskeren oneffenheden en huidverkleuringen. Ze maken huiddelen waar schaduw op valt lichter en werken samen met uw foundation om een gelijkmatige egale teint te creëren.
Lees hier hoe u de beste concealer voor uw huidtype en huidprobleem kunt kiezen en gebruiken.

Wat is een concealer?

Concealer kunt u zien als een soort camouflagecreme, wat bedoeld is om oneffenheden in uw gezicht te dekken. De functie van een concealer is het camoufleren van donkere kringen onder de ogen en kleine oneffenheden op de huid. Een concealer maakt huiddelen waar schaduw op valt lichter en werkt samen met uw foundation om een gelijkmatige, egale teint te creëren.

Hoe brengt u het aan?

U brengt het product alleen aan op de plekken waar het nodig is, zoals op vlekjes, littekentjes of pukkeltjes. Ook de huid onder de ogen is mooi om concealer aan te brengen. U kunt dit product aanbrengen met uw vingers (wel schone vingers) of met een kwast. Ik kies er zelf graag voor om de concealer aan te brengen met mijn vingers, omdat het prettiger werkt en het product zo goed verdeeld kan worden, al geeft een kwast een dekkender effect. Voor de donkere kringen onder uw ogen gaat u deppend te werk. U zet drie tot vier stipjes onder uw ogen en dept met uw vinger de make-up aan.

Tip! Begin altijd met weinig concealer. Te veel kan zorgen voor een opvallend effect, kan in de fijne lijntjes gaan zitten, en dat is niet gewenst.

Welke kleur kiest u?

De juiste kleur bepalen, is altijd lastig. Daarom leggen we voor u uit waar elke kleur voor gebruikt kan worden, zodat u de juiste keuze kunt maken.
*Porcelaine
Dit is de meest voorkomende kleur onder concealers. Voor het highlighten van het gezicht kiest u een porselein tint. U kunt hiervoor de kleur C&L-porcelaine kiezen.
*Peche
Deze kleur werkt perfect tegen wallen. U werkt ze makkelijk weg met een gele concealer. Let wel, breng hierna een goede foundation aan om de gele waas te verbergen. Gebruik voor donkere kringen een teint richting oranje. U kunt hiervoor de kleur C&L-peche kiezen.
*Lightbeige
Voor het verhullen van puistjes zou u een beige teint kunnen gebruiken, zoals C&L-lightbeige

Tip! Wat voornamelijk belangrijk is, is dat het product in een driehoek onder het oog aangebracht wordt. Dit om een liftend effect te krijgen en een frisse jonge uitstraling. Wilt u highlighten, breng hem dan op de punten van uw gezicht aan waar het licht vangt. U kunt het product onder of over uw foundation aanbrengen of alleen waar nodig.

Let wel op!

Concealer is geen alternatief voor foundation! Als u meer dekking wilt, gebruik dan na het aanbrengen van de foundation, de concealer.

Liefs, Hebe

Al onze pruiken staan online, bekijk ze