"Ik had dit veel eerder moeten doen!"

"Ik had dit veel eerder moeten doen!"

Dunner wordend haar is een veelvoorkomend probleem, waar vaak niet over wordt gesproken. Zowel mannen als vrouwen hebben hier last van. Vaak wordt gedacht dat het hoort bij het ouder worden, echter zijn er meerdere oorzaken die kunnen leiden tot dunner wordend haar. 


Wanneer een haarstuk?

Maar eerlijk is eerlijk, een volle bos veerkrachtig en glanzend haar is ook prachtig. Vanuit de salon krijgen de haarwerkers vaak te horen: "Ik had al jaren last van dun haar, maar kon het altijd nog wel camoufleren, totdat je er echt doorheen kon kijken." of "Ik zag pas echt hoe erg het was toen ik een foto van mijzelf terugzag." Kortom, zowel vrouwen als mannen wachten er vaak te lang mee om de stap naar de salon te zetten. Een haarstuk is een hele mooi aanvulling op het eigen haar, daarom is het raadzaam om hier op tijd mee te beginnen. Zodat het verschil van uw eigen haar naar een mooie opvulling niet te groot is. Een mevrouw die onze salon bezocht is uiteindelijk met een prachtig echt haren haarstuk de deur uitgegaan en zei: “Ik had dit veel eerder moeten doen!”


Onopvallend voor de directe omgeving

Voor mensen die u niet dagelijks ziet zal het waarschijnlijk niet opvallen als u opeens een haarstukje draagt, doordat deze niet van echt haar te onderscheiden zijn. De mensen in uw directe omgeving valt het waarschijnlijk wel erg op als u opeens uw dunne/kalende plekken bedekt hebt. En dat zijn nou net de mensen die zo belangrijk voor u zijn.


Service van Confident Haarzorg

  • Professionele haarwerkspecialisten
  • Volledige vergoeding zorgverzekeraar
  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Alle behoevende producten zijn te bestellen in onze webshop

Al onze pruiken staan online, bekijk ze