De fijnste cadeautips voor Moederdag

De fijnste cadeautips voor Moederdag
Binnenkort is het weer Moederdag! De dag om alle moeders op een bijzondere manier in het zonnetje te zetten. Moederdag is de dag om moeders, oma’s, stief- en schoonmoeders te verwennen met een mooi cadeau. Maar waarmee verrast u de vrouw die altijd voor u klaarstaat? Speciaal voor Moederdag hebben wij een aantal cadeautips op een rijtje gezet die zeker in de smaak zullen vallen!


Satijnen kussensloop van Beautypillow

De Beauty Pillow is een satijnen kussensloop met grote voordelen. Zo zorgt het voor minder rimpels en een jongere en stralende huid. Ook het haar is na een nacht slapen op de Beauty Pillow gemakkelijker doorkambaar en glanst als nooit te voren. Met de Beauty Pillow wordt elke moeder iedere ochtend stralend wakker!
De Beauty Pillow is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Make-up van La Biosthetique

La Biosthetique heeft een ruim assortiment make-up producten die geschikt zijn voor ieder huidtype. Met producten van topkwaliteit in trendy kleuren, die maximale verzorging bieden, voldoet de make-up van La Biosthetique aan alle eisen die een moderne vrouw aan make-up stelt.
Ontdek het uitgebreide teint, ogen, lippen, nagels en accessoires assortiment in onze webshop!

Nieuwe lijn Botanique La Biosthetique

La Biosthetique heeft een nieuwe natuurlijke lijn ontwikkeld, een eerbetoon aan de natuur! Deze heerlijke producten zijn er in verschillende serie's. Ontdek ze hier!

Al onze pruiken staan online, bekijk ze