Geen grijze haren meer!

Geen grijze haren meer!

Elixir Anti-Gris

 

De natuurlijke manier om uw gezonde originele haarkleur te herstellen. Granny grey is een trendy en hippe trend bij jongeren. Helaas is dit niet het geval bij mensen in de 30 en ouder! Ze raken snel in paniek als ze hun eerste echte grijze haren zien. Voorbij zijn de dagen dat grijs haar werd gezien als een teken van wijsheid en levenservaring. Tegenwoordig symboliseert grijs haar een gebrek aan vitaliteit en voorbijgaande jeugd. Een onmiskenbaar teken dat u geen lid meer bent van de jonge generatie.

 

Grijs haar, wat nu?

Kleurt u uw haar? De La Biosthetique onderzoekers hebben een betere oplossing. Veel mensen willen gewoon hun prachtige natuurlijke haarkleur behouden en niet worden herinnert aan ongewenst ouder worden met elke millimeter haargroei.

 

Celactieve anti-grijze krachtige hoofdhuidlotion met drievoudig effect

  1. Heractiveert de natuurlijke pigmentatie van het haar van de wortels zonder enige kunstmatige kleurpigmenten.
  2. Consistent beschermt het haar tegen verder pigmentverlies.
  3. Revitaliseert het haar en herstelt zijn gezonde kracht en jeugdige uitstraling. Voor een aanzienlijk zichtbare vermindering van grijs haar bij regelmatig gebruik. Het haar wordt gegeven en behoudt zijn jeugdig stralende natuurlijke haarkleur. Vrij van kunstmatige kleurpigmenten!

De ingrediënten zijn voor 97 procent natuurlijk. Met een gepatenteerd, klinisch getest actief ingrediënt (biomimetisch peptide)

 

Hoe moet u de Elixir Anti-Gray aanbrengen?

  • Schud vóór dagelijks gebruik!
  • Verdeel de inhoud van 1-2 pipetten (ten minste 3ml) na het wassen of, los van shampoo, op de hoofdhuid en masseer zachtjes in.
  • Leave-in product! In het ideale geval kunt u het product de hele nacht in laten werken.
  • Breng dit product iedere dag gedurende 3 maanden ’s nachts aan.
  • Regelmatig gebruikt zorgt voor een beter resultaat.

 

De natuurlijke manier om uw een gezonde grijze haarkleur te herstellen.

 

Al onze pruiken staan online, bekijk ze