Fijn haar? Geen probleem!

Fijn haar? Geen probleem!

La Biostétique’s Fine Hair producten bieden de nodige kracht en voeding die het fijne haar nodig heeft om meer volume te creëren. Deze speciaal ontworpen lijn met proteïne conditioneert het haar en stabiliseert de haarstructuur. Bovenal worden de haren van binnenuit diep gevoed om meer volume en meer body te geven aan het haar. Deze lijn bestaat uit shampoos, verzorgingsproducten tot styling producten. Kortom, deze lijn heeft alles wat u nodig heeft voor het fijne haar!

 

Wat is fijn haar?

We maken onderscheid tussen dun en fijn haar. Dun haar beschrijft het aantal haren op het hoofd, wat in dit geval minder zijn dan normaal. Fijn haar, refereert naar de dikte van het individuele haar. Bij fijn haar is de diameter veel kleiner dan bij normaal dik haar. De uitdaging? Fijn haar heeft vaak geen volume en beweging in het haar. Vaak is het recht toe, recht aan, er komt sneller krul in en een perfecte knipbeurt is hierbij een must! De gouden regel hierbij is: verzwaar niet onnodig het fijne haar, maar zorg voor sterkere vitaliteit van het haar en de haarwortels en creëer hierdoor een goede styling basis met de juiste verzorging.

Fijn haar

Fine Hair Shampoo Vital

Geef het haar de juiste voeding.

De Fine Hair Shampoo Vital staat voor een diepe voeding van de haarwortel dat het haar sterker maakt en beschermt tegen vervuiling van binnen en van buiten.

Gebruik: maak het haar nat met warm water, breng de shampoo aan op de scalp en masseer dit in. Schuim het product een beetje op en spoel uit.

Fijn haar

Shampoo Volume

Meer volume, please!

Shamoo Volume geeft zelfs het meest fijne haar een extra boost en body en lift het haar zodra je het wast. De ingrediënten in het product geven het haar meer textuur en body.

Extra tip: om het effect te vergroten, was het haar twee keer consequent met de shampoo.

Fijn haar

Fine Hair Cream

Blijvende verzorging voor het haar en haar structuur.

Fine Hair Cream geeft meer textuur, lift en beweging aan het fijne haar. Normaliter, haarmaskers zijn te rijk gevoed voor fijn haar en verzwaren het alleen maar. Dit La Biosthétique product gebruikt een nieuwe technologie dat zorgt voor een effectieve verzorging, volume en stabiliteit, waardoor het erg geschikt is voor gekruld haar. Dit Fine Hair Power Complex met speciale oliën versterkt het haar binnenin en geeft het een langdurige bescherming. Fijn haar wordt veel sterker, meer beschermd en krijgt zichtbaar meer volume!

 

Fijn haar

Fine Hair Mask Tricoprotein

Meer verzorging, please!

Gestrest, fijn haar krijgt een vochtinbrengende boost door de Fine Hair Mask Tricoprotein. Het masker bevat waardevolle extracten van granen en bessen. Na het wassen, masseer het masker in het haar, kam voorzichtig door, laat 1-3 minuten inwerken en spoel grondig uit met water.

Extra tip: idealiter, gebruik de Mask Tricoprotein samen met de Fine Hair Cream.

Fijn haar 

Fine Hair Fluid

Optimaal stylingproduct voor fijn haar.

Fine Hair Fluid geeft fijn haar en dun haar more uitstraling, kracht, volume en lift. Na het wassen, op handdoek droog haar aanbrengen en stylen. Dit product is geïntegreed met een UV filter dat negatieve invloeden van zonlicht op het haar tegen gaat. Haar oliën moeten vooral gemeden worden wanneer je het fijne haar wilt stylen, dit zal het haar alleen maar verzwaren. Dit product geeft een extra vol effect, geeft meer body en levendigheid aan het fijne en dunne haar. De haarstijl zal niet inzakken met dit product!

 

Hoe kunt u het beste het fijne haar borstelen?

Om haaruitval en statisch haar te voorkomen, is het belangrijk dat je de juiste borstel gebruikt. De Scalpro Brush is zo ontworpen dat het de hele scalp bedient, waardoor klitten er makkelijk uit te borstelen zijn zonder dat het haar kapot wordt gemaakt.

Al onze pruiken staan online, bekijk ze