Stichting HaarwensenStichting Haarwensen

Confident Haarzorg is benoemd tot officieel steunpunt van Haarwensen. Haarwensen krijgt steeds meer bekendheid en daardoor ook meer aanmeldingen van kinderen welke een pruik nodig hebben. Confident Haarzorg is één van de 19 steunpunten. Zo kunnen de kinderen dichtbij huis terecht voor het aanmeten van een pruik.

Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun haar zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld bestraling of medicijnen. Pruiken of haarwerken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Daarom is Haarwensen opgericht. Zij leveren in samenwerking met Confident Haarzorg gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan deze kinderen.

 

Stichting Haarwensen

Stichting Haarwensen: "Sanne en wij zijn erg blij met haar nieuwe haarwerk, vooral ook omdat deze zulke mooie lange haren had, helemaal top!!

Nogmaals hartelijk dank voor alles, en natuurlijk ook het steunpunt Confident in Enschede, jullie zijn top!!" Familie Stijntjes

 

 

Confident Haarzorg_Stichting Haarwensen

Confident Haarzorg voor Stichting Haarwensen: "Deze lieve dame is bij ons in de salon geweest en heeft haar vlecht gedoneert aan Stichting Haarwensen, Topper!"Lees meer over Stichting Haarwensen op www.haarwensen.nl

 

Over Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.