Confident Haarzorg Over Ons

Over ons

Confident Haarzorg is leverancier van haarwerken en gerelateerde producten. We staan u altijd op professionele en persoonlijke wijze te woord; vanaf het eerste contactmoment tot aan (advies over) het onderhoud van uw haarwerk. We gaan uit van uw wensen en uw doelen, zodat u snel zelfverzekerd met een geschikt haarwerk de deur uitgaat. Privacy staat bij ons voorop.

Onze haarwerkspecialisten staan voor u klaar!

Het spreekt voor zich, maar we benadrukken het toch: we staan altijd voor u klaar. U bent van harte welkom, ook zonder afspraak. Als u nog niet eerder bij ons geweest bent, maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek dat we in alle rust en privacy met u willen houden. Vaak kan dat dezelfde dag nog en anders kiezen we samen met u een geschikt moment. Dit gesprek noemen we ook wel een intakegesprek en is geheel vrijblijvend. We proberen samen met u de beste oplossing te vinden en te kiezen en nemen alle voor- en nadelen met u door. Uw privacy is in een afgesloten, professionele behandelruimte gewaarborgd.

Confident Haarzorg is een erkend haarwerkspecialist. We zijn lid van de vereniging Anko Sectie Haarwerken. Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bent u bij ons verzekerd van deskundig advies. Lees meer over ons lidmaatschap en onze erkende haarwerkspecialisten.

Marion

Ellen

Richelle

Inge


 

Kom gerust langs of maak een afspraak

Wij hebben twee prachtige salons in Enschede, waar u van harte welkom bent. Wilt u liever dat wij bij u komen? Ook dat is geen probleem. Op afspraak komen we bij u thuis om haarwerken uit te zoeken en gelijk te plaatsen. Wij nemen voldoende modellen mee om te passen. Ook bij u thuis geldt altijd persoonlijke begeleiding en haarwerken op maat. Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op

Over Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.