Natuurlijke haarproducten

Confident Haarzorg heeft natuurlijke haarproducten in het assortiment die uw hoofdhuid en haar de maximale verzorging geven die het nodig heeft. Bekijk onze haarverzorgingsproducten in de webshop. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de diverse producten en hun werking.


Merken natuurlijke haarproducten


Bij ons kunt u terecht voor de allerbeste shampoos, conditioners en behandelproducten voor het eigen haar. Heeft u een haarwerk? We hebben natuurlijke topproducten in ons assortiment waarmee u pruiken en haardelen perfect verzorgt en onderhoudt.

 U vindt in onze webshop de volgende merken haarverzorgingsproducten:

en meer specifiek voor haarwerken:

We selecteren bij Confident Haarzorg producten van topkwaliteit, vrij van alcohol en met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten.

 

Welk product is voor u geschikt?


Heeft u last van dunner wordend haar of een specifieke vorm van haaruitval? Bent u op zoek naar een product waarmee u uw pruik het beste onderhoudt? Laat u tijdens een vrijblijvend gesprek adviseren over het beste behandelproduct. We bespreken de problemen waar u tegenaan loopt en maken een analyse van uw hoofdhuid en de haarzakjes, indien gewenst. Uw verhaal en de conditie van uw hoofdhuid (en haar), geeft ons inzicht in welke producten en eventuele behandelingen voor u geschikt zijn en het beste resultaat opleveren.

Over Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.