L'ANZA Healing Strength

Is uw haar slap en kwetsbaar?


Dat kan verschillende oorzaken hebben, zoals chemische behandelingen en hitte van stylingapparaten. Met LANZA Healing Strength herstelt de natuurlijke vezelstructuur van uw haar: het wordt tot 6,5 keer krachtiger en breekt tot 5,5 keer minder snel. Heeft u nog vragen over deze producten of de werking ervan? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

De kracht van L'ANZA Healing Strength is het bijzonder effectieve CP Anti Aging System. Dit is rijk aan antioxidanten en cystine peptiden (CP), die uw haar versterken. Hierdoor wordt het weer vitaal en breken de punten minder snel af. L'ANZA's bekende Keratine Healing System herstelt uw haar van binnenuit. Het krijgt zijn natuurlijke glans en elasticiteit terug en ziet er weer jeugdig en gezond uit.

Power voor uw haar

L'ANZA Healing Strength biedt u een compleet systeem om uw haar te versterken. Was het met de sulfaatvrije White Tea Shampoo. De witte thee – een van de meest krachtige antioxidanten – verwijdert vrije radicalen, die het haar vroegtijdig verouderen. Verzorg uw haar na het wassen met Manuka Honey Conditioner. Deze ontwart het, pept de elasticiteit op en vermindert afbreken. Voor de verzorging tussendoor is Neem Plant Serum ideaal. Deze lichtgewicht leave-in geeft uw haar direct glans en souplesse, zonder het te verzwaren of vet te maken. Heeft uw haar extra powerboost nodig? Verwen het dan met Keratin Healing Oil: een ultra-herstellende mix van vier botanische oliën. Deze vult de natuurlijke haarkeratine aan en herstelt uw haar optimaal. Het krijgt volume en een zijdezachte glans. Zowel het serum als de olie beschermen uw haar tegen de hitte van de föhn en andere stylingapparaten. Zo blíjft het jeugdig en gezond!

Over Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.