L'ANZA Healing Smooth

Heerlijk glad, wonderbaarlijk gezond

Steil, glad haar is de trend. Maar ... straighteners en relaxers kunnen uw haar beschadigen. Met L'ANZA Healing Smooth gaat u krul en kroes te lijf zonder uw haar geweld aan te doen. Sterker nog: de natuurlijke ingrediënten, als mangosteen fruit en coix zaden, maken het zacht en glanzend. Heeft u nog vragen over deze producten of de werking ervan? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

L'ANZA Healing Smooth maakt gebruik van de kracht van de natuur om krullen en kroes te kalmeren. Zoals mangosteen fruit met z'n helende en glansgevende eigenschappen. En coix zaden, die in de traditionele Chinese geneeskunde al werden gebruikt vanwege hun ontspannende eigenschappen. Deze natuurlijke ingrediënten, in combinatie met L'ANZA's herstellende Keratin Healing System, maken uw haar zacht en soepel. En zorgen ervoor dat het wonderbaarlijk gezond blijft.

Verzorg

De kunst van glad en soepel haar zit 'm in goed verzorgen en stylen. L'ANZA Healing Smooth biedt voor beide twee producten. De sulfaatvrije Glossifying Shampoo kalmeert krullen, stopt kroezen en zorgt voor een schitterende glans. Dit effect versterkt u met de Thickening Conditioner. Hiermee wordt uw haar flexibeler en is het beter te controleren. Wilt u uw haar vervolgens straighten met een föhn of alleen uw krullen in bedwang houden met een diffuser, gebruik dan de vetvrije Smoother Straightening Balm. Deze maakt uw haar mooi glad en beschermt het tegen vocht. Met Thermal Defense Heat Styler geeft u uw haar een sterke versteviging en extra bescherming tegen thermische stylingapparaten. Zo maakt u uw haar mooi glad en steil – zonder risico!

Over Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.