L'ANZA Healing Moisture

Verwennerij voor uw haar

Lekker uitgerust deze vakantie? Vast wel ... maar uw haar ook? Zon, zee en zwembadwater doen uw haar geen goed. En ook föhn en stijltang laten hun sporen na. Verwen uw droge en beschadigde haar met L'ANZA Healing Moisture. De exotische, vochtinbrengende ingrediënten hydrateren en herstellen de haarstructuur. En dat merkt u meteen: uw haar wordt weer heerlijk zacht haar en krijgt een schitterende, gezonde glans.

Heeft u nog vragen over deze producten of de werking ervan? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

De producten van L'ANZA Healing Moisture zijn verrijkt met zeldzame, exotische extracten, zoals intensief hydraterende Tahitaanse tamanunoot olie, glansgevende Hawaiiaanse kukuinoot olie en verzorgende extracten van Hawaiiaans nonifruit. Hun werking wordt versterkt door de geavanceerde, helende ingrediënten van L'ANZA's bekende Keratine Healing System. Deze herstellen uw haar van binnenuit en geven het zijn natuurlijke glans en souplesse terug. Zelfs als het extreem droog en beschadigd is.

Verzorgt, ontwart en herstelt

L'ANZA Healing Moisture bestaat uit vier producten, die de vochtbalans van uw haar herstellen. De sulfaatvrije Tamanu Cream Shampoo reinigt mild, maakt uw haar zacht en geeft het meer glans en body. Kukui Nut Conditioner hydrateert uw haar tot diep in de haarschacht, waardoor het uitzonderlijk zacht wordt en zijn natuurlijke glans terug krijgt. Is uw haar moeilijk te kammen, verzorg het dan met NoniFruit Leave-in Conditioner. Deze ontwart uw haar direct, waardoor u het makkelijker in model kunt brengen. En heeft u extreem droog en beschadigd haar, dan is de Moi Moi Hair Masque ideaal. Deze diepwerkende vochttherapie herstelt de gezondheid en de glans van uw haar. De blauwe parels geven geconcentreerde vochtinbrengers af, waardoor uw haar ongelooflijk soepel wordt. Alle vier de producten zijn licht van gewicht, en dus ook zeer geschikt voor fijn haar.

Over Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.