Look Good Feel BetterAls u gezond bent, geldt dat een goed verzorgd uiterlijk meer zelfvertrouwen geeft. Dat is zeker ook zo als u ziek bent. Kanker en behandelingen hebben vaak gevolgen voor het uiterlijk. Hoewel het veelal om tijdelijke veranderingen gaat, is de impact groot voor degene die het overkomt. Extra aandacht en zorg voor dit veranderende uiterlijk kan veel voor iemand betekenen. Want als u er goed uitziet, voelt u zich vaak ook beter!

Stichting Look Good…Feel Better, CBF gecertificeerd, stelt alles in het werk om mensen met kanker te steunen bij hun uiterlijke verzorging en zichzelf weer te laten zijn. Look Good…Feel Better informeert en adviseert patiënten, professionals en publiek op een positieve en praktische manier over uiterlijke verzorging bij kanker. Het gaat om een niet-medisch, product neutraal programma dat gratis wordt aangeboden aan de deelnemers.

 Look Good…Feel Better organiseert in samenwerking met ziekenhuizen workshops uiterlijke verzorging. Maximaal twaalf deelnemers krijgen in een ontspannen sfeer professionele adviezen over huid- en haarverzorging. Speciaal getrainde schoonheidsspecialisten en visagisten laten in twaalf stappen zien op welke manier u uw huid het beste kunt verzorgen en welke make-up het beste bij u past. Een haarwerker/kapper laat zien welke mogelijkheden pruiken bieden en er is gelegenheid te experimenteren met sjaals en andere alternatieven. De workshop duurt twee uur en is voor u als deelnemer gratis. Na de workshop krijgt u een tasje met cosmeticaproducten mee naar huis.

Confident Haarzorg verzorgt mede de workshops in ziekenhuis Medisch Spectrum Twente.

Wilt u meer informatie over de organisatie van de workshops Look Good…Feel Better, kijk op www.lookgoodfeelbetter.nl of mail naar info@lookgoodfeelbetter.nlOver Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.