Plotselinge haaruitval

Plotselinge haaruitval is flink schrikken. Gelukkig bestaan er diverse oplossingen bij veel haarverlies, waarover u zich vrijblijvend kunt laten adviseren door een medewerker van Confident Haarzorg.


Gevolgen plotselinge haaruitval


Schaamt u zich door het plotseling haarverlies? Heeft u een representatieve functie en bent u ten einde raad met uw dunner wordende haar of kale plekken? Plotseling haarverlies kan veel effect hebben op uw psychische en emotionele gestel. Niet zo gek, aangezien een mooi verzorgd kapsel een belangrijk visitekaartje is en mede bepalend is voor uw uitstraling en de eerste indruk die mensen van u krijgen.


Oorzaken plotseling haarverlies


Als het haar plotseling uitvalt, is het niet altijd duidelijk waardoor. Grote plukken haar in uw borstel of in het doucheputje. Veel haar op de bank of op uw bureaustoel terugvinden. De oorzaken van plotseling haarverlies zijn divers en het kan tijdelijk zijn, waarna het haar na een tijdje weer het normale volume terugkrijgt. Denk hierbij aan haaruitval door stress of bepaalde vormen van alopecia. Soms groeit het haar niet terug, zoals bij erfelijke kaalheid.


Eventuele oplossingen


Een pruik of ander haarwerk kan een geschikte oplossing zijn bij plotseling haarverlies – tijdelijk of permanent. Bovendien bestaan er diverse behandelproducten waarmee u uw hoofdhuid en haar de beste verzorging geeft die het in uw situatie nodig heeft. U kunt bij Confident Haarzorg terecht voor advies en oplossingen op maat.

Samengevat:

  • Leveren we haarwerken van goede kwaliteit
  • Zorgen we voor perfect onderhoud van het haarwerk
  • Kunt u bij ons terecht voor salonbehandelingen
  • Adviseren we u graag over de beste verzorgingsproducten
  • Staat persoonlijke aandacht bij ons voorop


Meer informatie


Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees meer over Confident Haarzorg of neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of maak direct een afspraak:

afspraak maken

Over Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.