Overmatige talgafscheiding

Veel mensen hebben last van overmatige talgafscheiding. Uw hoofdhuid kan jeuken, schilferen en geïrriteerd aanvoelen. Heeft u last van overmatige talgafscheiding? Wij informeren u graag over de oorzaken en oplossingen voor dit probleem.


Overmatige talgafscheiding of seborroïsche dermatitis


Veel mensen weten niet goed wat ze kunnen doen wanneer ze last hebben van overmatige talgafscheiding. 
Overmatige talgafscheiding van uw hoofdhuid kan zeer vervelend zijn. Naast het feit dat uw hoofdhuid geïrriteerd is en kan jeuken wordt uw haar zeer snel vet. Vet haar is herkenbaar aan het glanzend uitzicht. Ook voelt het vochtig aan. Er zijn bij de drogist weinig of geen producten verkrijgbaar die deze symptomen doeltreffend verlichten.


Oorzaken van talgafscheiding


Het is lastig om een directe oorzaak van talgafscheiding te noemen. Wel is bekend dat stress, vervuiling en verkeerde behandelingen de overmatige talgafscheiding kunnen verergeren. Een andere oorzaak is de overgevoeligheid van de talgklieren voor bepaalde hormonen.


Oplossingen bij overmatige talgafscheiding


Heeft u last van overmatige talgafscheiding? De ervaren haarspecialisten van Confident Haarzorg geven u graag een professionele, verzachtende behandeling of advies voor producten die verlichting geven. Bijvoorbeeld Solv-X van Mediceuticals. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van overmatige talgafscheiding. Maak gerust een vrijblijvende afspraak. U kunt onze producten voor haar- en hoofdhuidbehandeling ook direct bestellen in onze webshop. Wilt u zeker weten dat u het juiste product bestelt? Neem dan gerust even contact met ons op: 053 - 488 44 08 of info@confidenthaarzorg.nl.

afspraak maken

Over Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.