Mannelijke kaalheid

Mannelijke kaalheid komt veel voor. Een verwarrende term, want deze vorm vaan kaalheid is niet alleen aan mannen voorbehouden. Kampt u met deze erfelijke vorm van kaalheid? Confident Haarzorg in Enschede biedt mooie haarwerken en pruiken bij mannelijke kaalheid, maar ook andere vormen van (veel) haaruitval of dunner wordend haar.


Haarverlies volgens mannelijk patroon


Een zeer veel voorkomende vorm van permanente haaruitval is kaalheid volgens mannelijk patroon, ofwel alopecia androgenetica. Kenmerkend aan deze vorm van kaalheid is dat het haarverlies zich beperkt tot boven op de kruin en bij de slapen. Oorzaak is een erfelijke gevoeligheid van het haar voor één van de mannelijke hormonen. Ook bij vrouwen komt deze vorm van haaruitval in de menopauze veel voor. Lees meer over:

De mate van kaalheid is van diverse factoren afhankelijk en per persoon verschillend. Tijdelijke haaruitval is geen vorm van mannelijke kaalheid en wordt soms verward met pleksgewijze kaalheid.


Oplossingen bij mannelijke kaalheid


Bent u kaal of kalend en voelt u zich hier niet prettig bij? De haarwerkspecialisten van Confident Haarzorg laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn voor een mooie, zeer natuurlijk ogende volle haardos. Precies in de kleur van uw eigen haar, eventueel met wat grijze accenten langs de slapen. Loop gerust eens bij ons binnen voor een vrijblijvend adviesgesprek, of maak direct een afspraak. We laten u graag verschillende haarwerken proberen en passen.

afspraak makenOver Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.