Kale plek op hoofd

Een kale plek op het hoofd duidt op de aandoening alopecia aerata, pleksgewijze kaalheid. Mocht u last krijgen van kale plekjes op uw hoofd of op andere plekken op uw lichaam, maak dan een afspraak met uw arts of specialist. Het is van belang de precieze oorzaak vast te stellen om de meest effectieve behandeling te kiezen.


hoofdhuid- en haarproblemen, kale plek op hoofd

Kale plek gediagnosticeerd


Over het algemeen herkent een geoefend oog vrijwel direct of het om alopecia aerata gaat. De kale plekken tekenen zich bij veel mensen namelijk vrij scherp af. Als u voor het eerst een kale plek bij uzelf of bij uw kind ontdekt, is dat even schrikken. We raden sowieso aan bij uw arts of specialist langs te gaan, zodat er een goede diagnose gesteld kan worden, voordat u overgaat tot een behandeling. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom bij Confident Haarzorg. Wij kunnen namelijk een hoofdhuid- en haaranalyse maken, hetgeen heel veel vertelt over de conditie van uw hoofdhuid

 

Analyse van uw hoofdhuid

Onze medewerkers voeren een zogeheten scope uit met een unieke analysecomputer, indien gewenst. Tijdens deze analyse controleren ze de doorbloeding en conditie van de haarzakjes. Zo weet u snel óf behandeling helpt en welke behandelproducten u het beste kunt gebruiken. Denk hierbij aan shampoos, lotions, maar ook stylingproducten. Bovendien bespreken zij graag met u of een haarwerk wenselijk is en wat de voor- en nadelen ervan zijn. 

Onze haarwerkspecialist: "In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en zoeken we samen met u naar een passende oplossing"

Kale plekjes – wat nu?


Heeft u of uw kind last van kale plekjes op het hoofd? U kunt voor een haarwerk of haarstuk kiezen waarmee u de kale plekken tijdelijk verbergt.


We adviseren u bovendien graag over de producten waarmee u de hoofdhuid en het haar op de beste manier verzorgt, gelet op de leefomstandigheden en type haar. Wilt u meer informatie? Blader door onze website en krijg een indruk van onze dienstverlening. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

afspraak maken

kale plek op hoofdOver Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.