Kaalheid bij mannen

Kaalheid bij mannen is niet vreemd. Voor de één een natuurlijk feit en voor de ander een ongewenst probleem. Er bestaan veel oplossingen, zoals haarimplantaten, maar ook minder ingrijpende, zoals haarstukken en toupets. Laat u vrijblijvend informeren door één van de haarwerkspecialisten van Confident Haarzorg.


Oorzaken kaalheid bij mannen


De meest voorkomende vorm van kaalheid bij mannen is erfelijk, ook wel de “klassieke mannelijke kaalheid” geheten. Een meer wetenschappelijke naam daarvoor is alopecia androgenetica. Lees meer over alopecia androgenetica en haaruitval. Pleksgewijze kaalheid (alopecia areata) komt ook voor bij mannen, hetgeen haarverlies is op specifieke plekken en van tijdelijke aard is. Kaalheid – zowel tijdelijk als permanent – heeft soms veel impact op de psyche van de mens. 


Behandeling kaalheid mannen


Het spreekt voor zich dat het van belang is de oorzaak van de kaalheid te achterhalen. Naast een bezoek aan uw arts, kunnen onze experts een haaranalyse uitvoeren. Met een computer controleren zij de conditie van de haarzakjes en de doorbloeding van de hoofdhuid. Dat geeft snel inzicht of behandeling helpt en zo ja, welke verzorgingsproducten u nodig heeft.


Oplossingen bij kaalheid


Sommigen kiezen ervoor er niets aan te doen. Anderen kiezen voor een haarwerk. Zeker op jonge leeftijd hebben mannen soms moeite de kaalheid te accepteren en kan het tot verminderd zelfvertrouwen leiden. Het wordt een obsessie, een té groot probleem. Gelukkig bestaan er veel natuurlijk ogende pruiken en haarstukken die in dat geval uitkomst bieden. Confident Haarzorg levert een compleet pakket, waaronder:

  • Synthetische pruiken
  • Pruiken van echt haar
  • Haaraanvullingen
  • Haarstukken en haardelen
  • Toupets (voor heren)
  • Producten om uw haarwerk goed te verzorgen
  • Producten om uw hoofdhuid goed te verzorgen

U bent bij ons altijd verzekerd van een haarwerk dat past bij uw gelaat en uitstraling. Een haarstuk dat de juiste dikte en kleur heeft, comfortabel is en niet opvalt in uw eigen haar.


De keuze van een haarwerk


Bij de keuze van het haarstuk speelt uw levensstijl ook een belangrijke rol. Stel dat u veel in de buitenlucht sport of zwemt, moet het haarwerk wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Wij inventariseren alle wensen en eisen in een persoonlijk gesprek, zodat u snel weer vol vertrouwen over straat gaat. Meer informatie? Kom een keertje langs zonder of met afspraak en we nemen graag de mogelijkheden (in een privévertrek) met u door.

afspraak maken

Over Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.