Jeukende hoofdhuid en haaruitval

Een jeukende, droge en schilferige hoofdhuid is heel vervelend, hoewel over het algemeen onschuldig. Als de conditie van de hoofdhuid slecht is, kan dat bovendien haaruitval veroorzaken. Confident Haarzorg in Enschede biedt behandelingen en producten voor thuisgebruik die de klachten verlichten.

Jeukende, droge en schilferige hoofdhuid


Een droge en schilferige hoofdhuid voelt onprettig en trekkerig aan en kan flink jeuken. Het vinden van een goede shampoo, behandeling of lotion die de conditie van de hoofdhuid verbetert, is vaak geen makkelijke opgave: chemische producten kunnen de klachten juist verergeren. De ervaren haarspecialisten van Confident Haarzorg geven u graag een professionele, verzachtende behandeling of advies voor producten die verlichting geven.

jeukende hoofdhuid en haaruitvalVerlichting van de klachten


Heeft u een droge en schilferige hoofdhuid? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak voor een behandeling en adviesgesprek. We nemen graag met u door welke verzorgingsproducten voor u het beste zijn, gelet op de precieze klachten in combinatie met uw hoofdhuid en type haar. 

Bij jeukende en droge hoofdhuid adviseren we o.a. de volgende natuurlijke producten: 

U kunt onze producten voor haar- en hoofdhuidbehandeling ook direct bestellen in onze webshop. Wilt u zeker weten dat u het juiste product bestelt? Neem dan gerust even contact met ons op: 053 - 488 44 08 of info@confidenthaarzorg.nl. Wilt u een vrijblijvende adviesgesprek?

afspraak makenOver Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.