Haaruitval met wortel

Bij haaruitval met wortel vallen de haren in het geheel uit. Naast deze vorm treedt vaak haarbreuk op, waardoor het haar dunner wordt. Wat te doen bij haarverlies? Wat zijn de oorzaken en gevolgen?


Oorzaken haarverlies met wortel


De oorzaken van haarverlies met wortel zijn divers. We zetten een aantal op een rijtje:

Externe factoren zoals milieuvervuiling of ongezonde leefomstandigheden kunnen ook tot haaruitval leiden. Dit geldt ook voor te eenzijdige of ongezonde voeding.


Gevolgen haaruitval


Haaruitval heeft veel impact. Mensen met haaruitval worden soms onzeker en voelen zich niet op hun gemak in openbare gelegenheden. Zowel mannen als vrouwen (jong en oud) hebben te kampen met haaruitval. Het komt vaker voor dan u misschien denkt. Er rust – zeker bij haarverlies bij vrouwen – een bepaalde taboe op, wat het lastig maakt het bespreekbaar te maken in de omgeving. Maak gerust eens een afspraak met Confident Haarzorg om uw haarprobleem te bespreken. We maken een analyse van uw hoofdhuid en de haarzakjes en bespreken eventuele oplossingen en de te nemen stappen. Welke haarverzorgingsproducten kunt u het beste gebruiken? Is het dragen van een pruik een oplossing?


Meer informatie


Wilt u meer weten? Blader op uw gemak door een overzicht van haarwerken die wij leveren, onze webshop met behandel- en verzorgingsproducten of lees meer over Confident Haarzorg. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak.

afspraak maken

Over Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.