Haaruitval bij kinderen

Haaruitval bij kinderen kent diverse oorzaken en gradaties. Heeft uw kind last van haarverlies? Kom een keertje bij ons langs of maak een vrijblijvende afspraak. De professionele haarwerkspecialisten vertellen u dan meer over de eventueel te nemen stappen en mogelijke oplossingen.


Oorzaken haaruitval kinderen


Als er haaruitval bij kinderen plaatsvindt, is de schrik in eerste instantie natuurlijk groot. Is mijn kind ziek? Wordt de haaruitval erger? De eerste stap is een bezoek aan een arts of specialist die onderzoek doet, zodat u een goede diagnose krijgt. De oorzaken van haaruitval zijn namelijk heel divers. Denk hierbij aan:

  • Voeding
  • Een traumatische gebeurtenis
  • Ziekte, schimmels of infecties

Er bestaat ook een aandoening die Trichotillomanie heet. Mensen met deze aandoening trekken dwangmatig hun haar uit. Daarnaast wordt bij kinderen regelmatig alopecia aerata gediagnosticeerd.

haaruitval bij Kinderen


Haaruitval bij mijn kind, en nu?


Als uw arts de precieze oorzaak heeft ontdekt, is het vaak van belang allereerst de oorzaak weg te nemen. Het haar groeit dan meestal (afhankelijk van de aandoening) weer terug. De haaruitval of kale plekken kan zich ook verder uitbreiden. Wordt uw kind veel gepest vanwege de haaruitval? Is zwemmen of de gymles een ware beproeving? Soms neemt de onzekerheid de overhand. Gelukkig bestaan allerlei soorten haarstukken en pruiken voor kinderen die het leven een stuk aangenamer maken. Onze specialisten vertellen u er tijdens een persoonlijk gesprek meer over.

Meer informatie


Confident Haarzorg is aangesloten bij de Stichting Haarwensen, lees er hier meer over. Wilt u meer weten over haaruitval bij kinderen? Bel gerust 053 - 488 44 08 of stuur een e-mail naar info@confidenthaarzorg.nl. Wilt u liever langskomen voor persoonlijk gesprek?

Stichting Haarwensen

afspraak maken


Over Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.