Ernstige roos en haaruitval

Last van ernstige roos en heeft u last van haaruitval? Confident Haarzorg in Enschede biedt salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik. Producten die uw haar- en hoofdhuid op de juiste manier verzorgen.

salonbehandeling Confident Haarzorg

Veroorzaakt roos haaruitval?


Het antwoord op de vraag of roos haaruitval veroorzaakt is: nee, direct niet. Het komt wel voor dat haaruitval door roos versneld wordt. Als de hoofdhuid heel geïrriteerd en gespannen is door de roos kan de ongezonde hoofdhuid wel leiden tot meer haarverlies en verminderde haargroei. Bij Confident Haarzorg kunt u een analyse van uw haar- en hoofdhuid laten doen, hetgeen inzicht verschaft in de conditie van uw huid, haar en de haarzakjes.


Ernstige roos


Bijna iedereen heeft weleens last van roos: dode huidcellen die loslaten van de hoofdhuid en in het haar of op de schouders te zien zijn als witte schilfertjes. Roos is vervelend, maar met een goede shampoo vaak snel opgelost. Ernstige roos waarbij de standaard anti-roosshampoos niet helpen, kan u logischerwijs erg onzeker maken.


De oplossing voor ernstige roos


Heeft u een ernstige vorm van roos, waarbij niets meer lijkt te helpen? De ervaren haarspecialisten van Confident Haarzorg voorzien u graag van een professionele anti-roosbehandeling of advies voor producten die bij u wel het gewenste resultaat opleveren, zoals bijvoorbeeld:

Krachtige haarproducten die roos verminderen, het opnieuw ontstaan van roos voorkomen en de hoofdhuid gezond houden en haaruitval voorkomen.ernstige roos en haartuival


Een antiroosbehandeling of advies

Maak gerust een vrijblijvende afspraak. U kunt onze producten voor haar- en hoofdhuidbehandeling ook direct bestellen in onze webshop. Wilt u zeker weten dat u het juiste product bestelt? Neem dan gerust even contact met ons op: 053 - 488 44 08, of

afspraak maken


Over Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.