Dunner wordend haar

Last van dunner wordend haar? Confident Haarzorg in Enschede biedt praktische oplossingen voor deze en andere haarproblemen.


Dunner wordend haar, een handicap?


Veel mensen krijgen ermee te maken: dunner wordend haar. Het kan zelfs zijn dat hierdoor de hoofdhuid te zien is. Dat kan u onzeker en ongelukkig maken. Er zijn zelfs mensen die hierdoor liever niet meer de straat op gaan. Helemaal niet nodig, want er zijn goede producten op de markt die de haargroei bevorderen en zorgen voor meer volume. En als dat niet voldoende helpt, bieden mooie, natuurlijk ogende haarwerken en haardelen uitkomst.

Oplossingen voor dunner wordend haar


Heeft u minder zelfvertrouwen door dunner wordend haar? De ervaren haarspecialisten van Confident Haarzorg voorzien u graag van het beste advies in uw situatie. Bijvoorbeeld het gebruik van goede producten die de haarfollikels stimuleren, zoals:

U kunt bij ons ook direct kiezen voor een mooie haaraanvulling die qua kleur, lengte en structuur perfect bij uw eigen haar past. We maken een analyse van uw haar- en hoofdhuid en bespreken graag welke oplossingen het best voor u werken.dunner wordend haar


Afspraak maken


Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Wij zorgen er graag voor dat u binnenkort weer vol zelfvertrouwen over straat gaat. U kunt onze producten voor haar- en hoofdhuidbehandeling ook direct bestellen in onze webshop. Wilt u zeker weten dat u het juiste product bestelt? Neem dan gerust even contact met ons op: 053 - 488 44 08 of info@confidenthaarzorg.nl.

afspraak maken

Over Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.