Pruiken echt haar

Pruiken echt haar

Pruiken van echt haar bieden uitkomst bij haarverlies of dunner (wordend) haar. Dankzij de natuurlijke uitstraling vallen de pruiken niet op als “nep”. Bovendien staat een hoog draagcomfort voorop. Naast pruiken, kunt u bij Confident Haarzorg terecht voor haarstukken, toupets en haardelen van echt haar, maar ook producten van topkwaliteit om uw pruik te verzorgen. Bekijk hieronder een selectie van echt haarpruiken. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

per pagina
 • West Lace West Lace
  Pruik Echt haar
 • Spirit Spirit
  Pruik Echt Haar + Hittebestendige Vezel
 • Mood Mood
  Pruik Echt Haar + Hittebestendige Vezel

per pagina

Pruiken van echt haar voor iedereen

Geen kapsel is hetzelfde. Geen stijl of uitstraling is gelijk. De juiste pruik selecteren die bij uw gezicht, uw leeftijd en uw uitstraling  vraagt dan ook om een geoefend oog. De medewerkers van Confident Haarzorg beschikken over een enorme schat aan kennis en ervaring op het gebied van haar en haarwerken. Bij ons bent u verzekerd van:

 • Begeleiding van A tot Z
 • Maximale privacy als u bij ons bent
 • Een pruik die écht bij u past

Misschien heeft u hulp nodig bij de declaratie van uw pruik bij de zorgverzekering. Misschien draagt u al jarenlang een pruik en bent u op zoek naar een alternatief. Wat uw vraag ook is, we helpen u graag verder. We kijken samen met u naar de mogelijkheden.

 

Echt haar pruik kiezen

Een pruik die niet van echt te onderscheiden is. Ze komen voor in alle soorten en maten, maar hoe kies je nu de juiste pruik? Waar moet je op letten? Op onafhankelijke wijze zetten we de voor- en nadelen van pruiken voor u uiteen. We vertellen u over andere mogelijkheden en alternatieven, zoals haarstukken van echt haar, synthetische pruiken of specifieke behandelingen. Maak een afspraak, bel 053 488 44 08 en we nemen de mogelijkheden met u door.

Over Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.