Kinderpruiken

Kinderpruiken

Bent u op zoek naar kinderpruiken? Confident Haarzorg heeft naast dames- en herenpruiken, hoogwaardige haarwerken voor kinderen in het assortiment. Bekijk hieronder een selectie van de mogelijkheden. Heeft uw kind last van haarverlies door ziekte, chemotherapie, medicijngebruik of om andere redenen? Maak gerust een afspraak en laat u adviseren over de beste oplossing.

per pagina

per pagina

Kinderpruiken die blijven zitten

Kinderpruiken krijgen heel wat te verduren. Lekker ravotten op het schoolplein. Flink uitleven tijdens de gymles. Een pruik die goed blijft zitten is dan ook een belangrijke eis. Daarnaast zijn er nog allerlei andere vereisten waaraan een pruik moet voldoen, zodat uw kind vrij en zorgeloos kan bewegen.

 

Over Confident Haarzorg


Kinderen die last hebben van haarverlies, voelen zich soms heel ongelukkig en onzeker. Het dragen van een pruik kan het zelfvertrouwen van uw kind weer een flinke boost geven. Confident Haarzorg:

Lees meer over Confident Haarzorg en onze werkwijze.

 

De juiste pruik voor uw kind


We maken eerst graag kennis met u en uw kind. We bespreken samen met u de mogelijke oplossingen en eventuele behandelingen door. Is een hele pruik wenselijk of kan een haarstuk ook? Welke hoofdhuid- of haarverzorgingsproducten zijn het beste? Als een pruik of ander haarwerk de beste oplossing is, bekijken we welke het beste bij uw kind past qua kleur, model en bevestigingswijze, gebaseerd op o.a. het gelaat en de levensstijl.

 

We hebben diverse pruiken op voorraad en kunnen direct diverse modellen met uw kind doorpassen. In veel gevallen kunnen we de pruik dezelfde dag nog klaar maken en bevestigen. Wilt u meer weten? Bel 053 488 44 08, stel een vraag of laat een terugbelverzoek achter en wij bellen u terug op een voor u geschikt moment.

Over Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.