Herenpruiken

Herenpruiken

Confident Haarzorg biedt diverse soorten herenpruiken. Bekijk hieronder een selectie van de diverse pruiken voor heren. Heeft u last van dunner wordend haar, kale plekken of bent u volledig kaal? Een pruik of toupet kan dan een oplossing zijn. Onze gespecialiseerde haarwerkers helpen u graag verder een geschikt haarwerk te vinden. Maak daarvoor een vrijblijvende afspraak.

per pagina

per pagina

Kwalitatief goede herenpruiken

Confident Haarzorg heeft kwalitatief goede herenpruiken in het assortiment. Tussen het brede aanbod vindt u altijd een pruik die bij u past. Lichtgewicht en natuurlijk, niet van uw echte haar te onderscheiden. Naast de modellen die u op deze website ziet, is bij ons ook maatwerk mogelijk.

 

Over Confident Haarzorg

Soms is kaal worden een handicap in het dagelijks leven. Een pruik voor heren kan het zelfvertrouwen een flinke boost geven en – al dan niet tijdelijk – uitkomst bieden. Als u voor Confident Haarzorg kiest, bent u verzekerd van:

  • Een hoogwaardige herenpruik, niet van echt haar te onderscheiden
  • Concreet en helder advies

In onze salon brengen we uw pruik voor in model, precies zoals u dat wilt. Lees meer over de werkwijze van Confident Haarzorg.

 

De beste herenpruik kiezen

Onze professionele haarwerkspecialisten nemen tijdens een persoonlijk gesprek de tijd voor u. Geen volle wachtkamers. Privéruimtes waar we uw wensen doornemen en met u diverse modellen passen. Geen wachttijden. Het resultaat? Een herenkapsel waarmee u gezien mag worden zowel privé als zakelijk; een pruik die past bij uw levensstijl. Heeft een vraag? Gebruik het contactformulier, bel 053 488 44 08 of laat een terugbelverzoek achter.

Over Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.