Disclamer

Het zich toegang verschaffen tot en het gebruiken van deze site, betekent dat de gebruiker kennis heeft genomen van onderstaande voorwaarden, deze te begrijpen, daarmee in te stemmen en daaraan gebonden te zijn:


Alle rechten voorbehouden

Alle inhoud (teksten, illustraties, foto's, afbeeldingen, bestanden, ontwerpen, regelingen etc.) op de website van Confident Haarzorg zijn beschermd door copyright en andere beschermende wetten. De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt in overeenstemming met de voorschriften van het internet. Het is verboden om de beschermde inhoud gepubliceerd op de website van Confident Haarzorg in andere programma's of websites integreren of om ze te gebruiken voor andere doeleinden zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Confident Haarzorg. Deze website kan elementen bevatten die beschermd zijn door copyright en door andere wetten die onderworpen zijn aan het copyright van derden en zijn derhalve dienovereenkomstig beschermd voor deze derden.


Informatie op deze website

zConfident Haarzorg besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op deze website. Onjuistheden en onvolledigheden in de getoonde gegevens kunnen echter voorkomen. Confident Haarzorg wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden dan wel onjuistheden in de op of via deze site weergegeven informatie en behoudt zich het recht voor de inhoud van de informatie op de website te wijzigen.


Functioneren van deze website

Confident Haarzorg garandeert niet de foutloze werking of ononderbroken toegankelijkheid van deze website of de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten. Confident Haarzorg is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie en diensten.


Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Confident Haarzorg aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van internetsites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.


Virussen

Confident Haarzorg garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.

Over Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.